Tygodniowy jadłospis


PONIEDZIAŁEK  11. 12 .2017title-bg

ŚNIADANIE:

KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM, HERBATA MALINOWA, CHLEB PEŁNOZIARNISTY Z MASŁEM, KANAPKI KRASNOLUDKA  – ZESTAW WĘDLIN,SERÓW,WARZYW DO WŁASNEJ KOMPOZYCJI

 DRUGIE  ŚNIADANIE:

OWOCE – GRUSZKA, JABŁKO ,WODA MINERALNA

 OBIAD :

KREM DYNIOWY  Z  GROSZKIEM PTYSIOWYM, PIEROGI LENIWE Z MASEŁKIEM KLAROWANYM I MIODEM,   KOMPOT ŚLIWKOWY

PODWIECZOREK:

KASZA MANNA Z MUSEM TRUSKAWKOWYM,  HERBATKA OWOCOWA,  BAWARKA

WTOREK  12.12.2017

ŚNIADANIE : 

HERBATA LEŚNA, ZUPA MLECZNA Z PŁATKAMI CYNAMONOWYMI, BUŁKA KANAPKOWA Z MASŁEM WI KONFITURĄ , JABŁKO

 DRUGIE ŚNIADANIE:

ŻURAWINA, SOK JABŁKOWO- POMARAŃCZOWY /Z WYCISKARKI/, WODA MINERALNA

  OBIAD:

ROSÓŁ Z RYŻEM BASMATI I KOPERKIEM, KOTLET MIELONY, ZIEMNIAKI Z PIEKARNIKA, LECZO WARZYWNE , KOMPOT  WIŚNIOWY

 PODWIECZOREK:

TĘCZOWA GALARETKA Z ŚMIETANKĄ I OWOCAMI,, BISZKOPCIKI, WODA SMAKOWA

  ŚRODA 13. 12. 2017title-bg

ŚNIADANIE : 

KAWA INKA Z MLEKIEM, HERBATA ZIOŁOWA, CHLEB SŁONECZNIKOWY Z MASŁEM, PARÓWKI DROBIOWE , SOJOWE ,DOMOWY KETCHUP ,                 

 DRUGIE ŚNIADANIE:

OWOCE – MANDARYNKA, WODA MINERALNA

  OBIAD:

ZUPA KALAFIOROWA, ŁAZANKI Z WĘDLINĄ I KAPUSTĄ, KOMPOT JABŁKOWY

PODWIECZOREK:

CIASTO MARCHEWKOWE,  HERBATA  WIŚNIOWA, KAKAO

freepik_kid_3

CZWARTEK  14.12.2017 title-bg

ŚNIADANIE : 

HERBATA  ZIELONA, ZUPA  MLECZNA Z MAKARONOWYM ABECADŁEM, BUŁECZKI MAŚLANE Z DŻEMEM JAGODOWYM , 

DRUGIE ŚNIADANIE:

BAKALIA, SOK  DOMOWY KUBUŚ /Z WYCISKARKI/, WODA MINERALNA

OBIAD:

 ZUPA JARZYNOWA , PIERŚ Z KURCZAKA W SOSIE ŚMIETANOWYM , KASZA GRYCZANA, SAŁATKA Z BIAŁEJ KAPUSTY I JABŁKA , KOMPOT  WIELOOWOCOWY

PODWIECZOREK

SZARLOTKA , BAWARKA, HERBATA Z CYTRYNĄ

 

 

PIĄTEK  15.12.2017title-bg

ŚNIADANIE :                                                                                                                                                                    

HERBATA Z SOKIEM WIŚNIOWYM, KAKAO, GRAHAMKI  Z  MASŁEM, PASTĄ JAJECZNĄ I SZCZYPIORKIEM 

DRUGIE ŚNIADANIE:

 OWOCE- WINOGRONA,WODA MINERALNA

 OBIAD:

ZUPA Z BIAŁEJ FASOLI Z LANYM CIASTEM,  RYBA W CIEŚCIE, ZIEMNIAKI ZIOŁOWE , MARCHEWKA Z GROSZKIEM , KOMPOT  Z SUSZU

 PODWIECZOREK:

RYŻ NA MLEKU ZAPIEKANY Z JABŁKIEM I CYNAMONEM,  WODA CYTRYNOWO -MIĘTOWA

 

 

 

 

Images Designed by Freepik available under CC BY License / Grafiki na stronie są zaprojektowane przez Freepik dostępne na licencji CC BY
Background image designed by vector4free.com available under CC License / Obraz tła jest zaprojektowany przez vector4free.com dostępne na licencji CC

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress