Tygodniowy jadłospis


PONIEDZIAŁEK  (12.11.2018)  –  PRZEDSZKOLE NIECZYNNE  

WTOREK  (13.11.2018)

ŚNIADANIE : 
KAKAO,
HERBATA PORZECZKOWA, BUŁKA Z MASŁEM, SZYNKĄ, SEREM , JAJKIEM I POMIDOREM  –  (1,3,7)      

 DRUGIE ŚNIADANIE:                                                                                                                                                                          ŻURAWINA, SOK WIELOOWOCOWY Z WYCISKARKI, WODA MINERALNA

OBIAD:
ZUPA JARZYNOWA
, NALEŚNIKI Z TWAROGIEM I DŻEMEM TRUSKAWKOWYM, KOMPOT JABŁKOWY  –  (1,3,7,9)

PODWIECZOREK: 
ANDRUTY Z KREMEM ORZECHOWYM
, HERBATA Z CYTRYNĄ  (1,3,7,8)

ŚRODA  (14. 11. 2018)

ŚNIADANIE :                                                                                                                                                                                           KAWA INKA Z MLEKIEM, CHLEB ŻYTNI Z MASŁEM, PARÓWKI CIELĘCE, KETCHUP  –  (1,3,7)  

DRUGIE ŚNIADANIE:
OWOCE – JABŁKO, GRUSZKA, WODA MINERALNA

OBIAD:                                                                                                                                                                                                                 GROCHÓWKA Z MAJERANKIEM, SPAGHETTI BOLONESE, KOMPOT TRUSKAWKOWY  –  (1,3,7,9)

PODWIECZOREK:                                                                                                                                                                                           KAKAO, CIASTKA OWSIANE, HERBATA LEŚNA  –  (1,3,7,) 

CZWARTEK  (15.11.2018)

ŚNIADANIE : 
HERBATA Z SOKIEM WIŚNIOWYM, ZUPA MLECZNA Z KASZĄ MANNĄ, PIECZYWO  –  (1,3,7)

DRUGIE ŚNIADANIE: 
RODZYNKI, SOK  WIELOOWOCOWY  Z WYCISKARKI, WODA MINERALNA 

OBIAD:
BARSZCZ CZERWONY
, SCHAB DUSZONY W SOSIE WŁASNYM, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z PORA –  (1,3,7,9)                                                             

PODWIECZOREK:
RURKI Z KREMEM
, HERBATA Z CYTRYNĄ  –  (1)

PIĄTEK  (16.11.2018)

ŚNIADANIE :                                                                                                                                                                                         KAKAO, HERBATA Z CYTRYNĄ, CHLEB WIELOZIARNISTY Z MASŁEM, PASTĄ Z TWAROŻKU  I DODATKAMI  –  (1,3,4,7)

DRUGIE ŚNIADANIE:
OWOCE – KIWI, GRUSZKA, WODA MINERALNA

OBIAD:
ŻUREK ŚLĄSKI, RYBA Z PIEKARNIKA, ZIEMNIAKI ZIOŁOWE, KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA, KOMPOT WIELOOWOCOWY –  (1,3,7,9)

PODWIECZOREK:                                                                                                                                                                                …. RYŻ NA MLEKU ZAPIEKANY Z JABŁKIEM, HERBATA LEŚNA  (1,3,7)

Images Designed by Freepik available under CC BY License / Grafiki na stronie są zaprojektowane przez Freepik dostępne na licencji CC BY
Background image designed by vector4free.com available under CC License / Obraz tła jest zaprojektowany przez vector4free.com dostępne na licencji CC

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress