Tygodniowy jadłospis

PONIEDZIAŁEK  (14.01.2019)   

ŚNIADANIE:                                                                                                                                                                                                KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM, HERBATA, CHLEB ŻYTNI Z MASŁEM, OMLET Z SZYNKĄ  (1,3,7)

DRUGIE ŚNIADANIE:
OWOCE: KIWI, GRUSZKA, WODA MINERALNA

OBIAD:                                                                                                                                                                                                            KARTOFLANKA Z MAJERANKEM, MAKARON ŚWIDERKI Z TWAROGIEM I MIODEM, KOMPOT MIRABELKOWY  (1,3,7,9)

PODWIECZOREK:                                                                                                                                                                                                     KASZA MANNA NA MLEKU Z POLEWĄ TRUSKAWKOWĄ, HERBATKA PORZECZKOWA   (1,3,7)

WTOREK (15.01.2019)

ŚNIADANIE:                                                                                                                                                                                             KAKAO, HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY,  TOSTY  RAZOWE Z SZYNKĄ SEREM, POMIDOREM  (1,3,7)

DRUGIE ŚNIADANIE:                                                                                                                                                                                ORZECHY, RODZYNKI, SOK  WIELOOWOCOWY Z WYCISKARKI  (8)

OBIAD:                                                                                                                                                                                                                   KRUPNIK Z WARZYWAMI,  SCHAB DUSZONY W SOSIE WŁASNYM, ZIEMNIAKI, SAŁATKA Z CZERWONEJ KAPUSTY, KOMPOT JABŁKOWY (1,3,7,8)                                                        

PODWIECZOREK: KOKTAJL MLECZNO-OWOCOWY, BISZKOPCIKI   (1,3,7,)

ŚRODA  (16.01.2019)

ŚNIADANIE :                                                                                                                                                                                           KAWA INKA Z MLEKIEM, HERBATA LEŚNA, HOG-DOG W PSZENNYCH BUŁECZKACH, KETHUP   (1,3,7)  

DRUGIE ŚNIADANIE:
OWOCE: WINOGRONA, BANAN, WODA MINERALNA  (8)

OBIAD:                                                                                                                                                                                                                  KREM CEBULOWY Z GRZANKAMI, PYZY Z MIĘSEM, KOMPOT WIŚNIOWY  –  (1,3,7,9)

PODWIECZOREK:                                                                                                                                                                                          , RYŻ NA MLEKU Z JABŁKIEM I CYNAMONEM, HERBATA  CYTRYNOWA  –  (1,3,7) 

CZWARTEK  (17.01.2019)

ŚNIADANIE :
HERBATA OWOCOWA, PŁATKI KUKURYDZIANE Z MLEKIEM,  BUŁKA Z MASŁEM,    –  (1,3,7)

DRUGIE ŚNIADANIE:                                                                                                                                                                      OWOCE: ŻURAWINA, SOK JABŁKOWO – BURACZANY Z WYCISKARKI 

OBIAD:                                                                                                                                                                                                                 ZUPA OGÓRKOWA, KOTLECIKI DROBIOWO – SEROWE, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z RZODKIEWKI, KOMPOT AGRESTOWY    –  (1,3,7,9)                                                             

PODWIECZOREK:
BUDYŃ ŚMIETANKOWY,
 HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY   –  (1,3,7)

PIĄTEK  (18.01.2019)

ŚNIADANIE :                                                                                                                                                                                         KAKAO, HERBATA WIŚNIOWA, CHLEB WIELOZIARNISTY Z MASŁEM I PASTĄ Z TWAROŻKU, RZODKIEWKI I OGÓRKA –  (1,3,7)

DRUGIE ŚNIADANIE:
OWOCE: JABŁKO, MANDARYNKA,
 WODA MINERALNA

OBIAD:                                                                                                                                                                                                                  ŻUREK ŚLĄSKI, FILET Z MIRUNY, ZIEMNIAKI PUREE,  KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA,  KOMPOT TRUSKAWKOWY  –  (1,3,4,7,9)

PODWIECZOREK:                                                                                                                                                                                     , MUFINKI CZEKOLADOWE, HERBATA MALINOWA – (1,3,7)

Images Designed by Freepik available under CC BY License / Grafiki na stronie są zaprojektowane przez Freepik dostępne na licencji CC BY
Background image designed by vector4free.com available under CC License / Obraz tła jest zaprojektowany przez vector4free.com dostępne na licencji CC

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress